Vores udviklingsrejse


Så fløj de fra reden, og vi fik pludselig en masse fri aftener til rådighed. Savnet stort, men friheden lige så. Mission Fuldført, kan man vel sige. Haven fik en tur og huset blev malet, men der var stadig tid til overs. Vi gik en masse ture og vi talte om fremtiden. Vi blev lidt nyforelskede igen, med nye drømme og planer for vores anden ungdom.

Vi besøgte en sexbutik i en anden by og kunne se at DVD produktionen, er slet ikke slut. Lingeri i tvivlsom kvalitet og med mange blonder blev prøvet af. Vi købte dildoer i flere farver og størrelser. Med lange indviklede forklaringer lykkedes det at få lægen til at udskrive Sildenafil (de små blå – der er hvide). Så skulle de bare hentes og Rødhætte ventede spændt udenfor apoteket, mens Silverback som en anden teenager fik fremstammet sin forespørgsel til farmaceuten. Hurtigt hjem og et par piller ombord, men det var faktisk bedre uden.

Ved planlægningen af en erotisk weekend med massage og varme bade fik vi øjnene op for en Wellness Club der hedder Tucan. Men er det ikke sådan et sted, man går hen og bliver voldtaget? Vi læste og vi læste og forsøgte at finde information om miljøet. Der var en del information om unge mennesker og billederne fra klubber og film, var med unge i alderen 25-35. De var top trimmet og ingen af mændene havde far krop og ingen af pigerne havde mor krop – selvom de vist kunne give en god mælkeproduktion, var der ikke et eneste strækmærke. Her stod vi, Adult, Mature, Voksen, (gammel), med kroppe der bar tegn på liv. Men vi tog modet til os og anmeldte besøg i klubben, spændte og forventningsfulde. Om ikke andet kunne vi da lige kigge lidt. Som vinterbadere er det at færdes nøgen i selskab med andre, ikke en helt ny oplevelse, men det er alligevel et ret stort skridt til at elske med hinanden, mens andre ser på. Præstationsangsten lå lige i baghovedet for os begge.

Efter i 1½ time at have kørt rundt om klubben, ad små veje, parkeret og kørt lidt igen. Og lovet hinanden at ”du skal ikke bolles af en masse mænd” og ”du skal heller ikke rode rundt med en masse piger” sammen med gentagelse af ægteskabsløftet og evigt troskab, gik vi ind med hjertet placeret et sted, hvor det var svært at trække vejret samtidigt. Forventningen om et voldtægtsorgie af læderbeklædte piskende duller med alt for store bryster, og mænd i ridestøvler, på kors og med halsbånd, blev gjort til skamme. Det var helt almindelige mennesker i alle størrelser og figurer. Nogle var pyntet til deres leg, men langt de fleste mænd var iført underbukser og langt de fleste piger (eller kvinder) var også i let pikant undertøj. Der var grin og smil, i alle størrelser og aldre. Men vigtigst var glæde, sammenhold og kærlighed blandt parrene.

Nu har vi efterhånden været der mange gange og også andre steder. Vi har nogle skønne bollevenner, eller par med benefits, som vi mødes med, både i det fri, privat og i klub. Vi besøger flere forskellige steder hvor ligesindede mødes, både i ind og udland. Og vi er altid sammen. Vi deler ikke hinanden og vi går ikke hver for sig. Men berøringsangst har vi ikke, og vi fryder og glæder os over de lyde og syn vi får når vi er sammen med andre. Mentalt er vi unge igen, nyforelskede og lever livet.

Nogle gange, så ”fylder” klubben bare for meget. Så som det seneste påfund er vi også begyndt at arrangere sammenkomster hjemme eller på stranden om sommeren. Vi inviterer nogle par og leger sammen. Det er ret stille og roligt, og der er plads til bare at nyde hinanden. Her er det mest det sociale vi er sammen om, tilsat lidt krydderi. Som regel er der lidt at spise og drikke og snakken går om alt mellem himmel og jord, og alle ved hvad både ejendomsskat og renovationsafgift er for noget. Som regel ender det med at de forskellige par, lige pludselig ikke har tøj på, og er gået hen og blevet rigtigt kærlige over for hinanden.

Og dagen efter er en tur i Brugsen pludselig blevet helt anderledes opløftende i glæde og liv.