Hvem er med i fællesskabet


I Logen for Livslystne gælder, at I skal være et par, der gerne vil være nøgne sammen med andre og have lyst til at elske hinanden i nærvær af andre. Det er kvinderne der styrer slagets gang og alle skal respektere hinanden. Ikke mindst hinandens grænser. Der er ingen lukkede rum med gardiner og kæder og der er ingen rum med udstyr, med mindre det klart er angivet i arrangementets beskrivelse.

Alderen er fra 45 år og op (der kan naturligvis gives dispensation). Nogle er helt nye i miljøet og bare nysgerrige på at udforske hinanden. Andre er lidt mere rutinerede og modige. Der er plads til alle der vil leve livet og som ønsker at vise deres kærlighed til hinanden med hinanden.

Udgifterne til arrangementerne deles blandt de deltagende. Forslag til naturlige og lystige sammenkomster modtages gerne.

Hvis i ønsker at være en del af logen forventes deltagelse minimum 3 gange årligt, så fællesskabsfølelsen udvikles.

Simple husregler

Der hersker en 100% tavshedspligt. Alt der omhandler Logen for Livslystne deles ikke udenfor fællesskabet. Overskrides denne regel ophører medlemskab øjeblikkeligt.

I logen er der ikke partnerbytte. Alle har sex med egen partner og kun med egen partner. Ønsker et par at ligge tæt og berøre eller kysse på et andet, eller flere, par, er det enten aftalt på forhånd eller aftales i nuet mellem kvinderne. Det kan ske ved berøring af en arm, stilfærdigt at spørge eller lignende. Hvis der siges Nej, enten ved tale eller ved adfærd, respekteres dette uden diskussion. Som regel giver det sig selv, og i almindelig dannelse ligger vel at man ikke bare angriber. Og er der åbent for nærvær kan mændene inviteres med i legen til berøring. Alle eventyr er gode, når bare alle er enige om det og de har en god afslutning. Ved partner bytte er der risiko for at overskride egne grænser, derfor ser vi ikke det i Logen for Livslystne. Det skal være trygt og rart for alle og henviser derfor de vildere lege til de gængse klubber.