Der tilbydes Glæde & Gavn i jeres parforhold


Find tilbage til basis og det naturlige og genopliv nysgerrigheden til hinanden. Lad kærligheden spire og giv jeres sexliv ny nærring. Lær nyt om hinandens sex fantasier og behov. Træn dig i at udtrykke egne behov overfor din dejlige partner. På samme vis kommer der ord på egne grænser og I finder frem til hinandens. Det er nogle af kerneværdierne i Logen for Livslystne.

Det kræver et frit sind

Selvom det kan virke skræmmende og ekstremt grænseoverskridende, bare at tale om egne lyster, så er det en fantastisk tilfredsstillelse, når det lykkes. I Logen for Livslystne har vi alle været der. Sammen med andre lærer vi at udtrykke vores lyst, sætte grænser og udvikle os, men vigtigst af alt, at elske vores partner på en ny fantasifuld måde.

For nogen er grænserne snævre, for andre er de meget brede. Nogle vil gerne bytte partner og være midt i et orgie af mennesker, og det henviser vi til klubberne. For andre er det dejligt intimt pirrende blot at nyde syn og lytte til alle de nydelseslyde der kommer fra andre par, når tankerne slippes fri og lysterne får frit spil. Det lader vi ske her. Vi lader berøring og kys mellem par komme til når begge kvinder sige ja, og er der flere par der rører og ligger tæt, kalder vi det ”kluddermudder”. Vi sidder ikke i rundkreds og fortæller om følelser; det lader vi hinanden om når vi kommer hjem. Vi mødes i grupper, vi elsker, vi er nøgne, og det virker terapeutisk og udviklende for jer som par.